Painea dacilor si De-ale gurii
Painea noastra traditionala pe vatra (S.C. Popasul-Dacilor S.R.L. infiintata in anul 1998) „a avut onoarea” sa primeasca numele de „Painea Dacilor” din partea turistilor. Am fost foarte emotionanti si am hotarat sa-i zicem si noi asa!
Painea se face zilnic, dupa o reteta traditionala din zona, si are gust bun chiar mai mult de 72 de ore (desi, termenul de valabilitate este strict).
In drum spre cetatile dacice, prinde energie cu Painea Dacilor, brutaria de unde si localnicii si satele din jur isi cumpara painea zilnica. Noi te asteptam cu painea calda!
De-ale gurii
Am denumit „DE ÁLE GURII” – restaurantul de tip fast-food si slow-food impreuna cu ABC-ul nostru (magazinul cu de toate, alimentare si nealimentare), ca sa putem uni sub acelasi nume un spatiu ce freamata de turisti, localnici si echipa noastra in acelasi timp.
Daca ati uitat ceva acasa, nu-i bai, cu siguranta gasiti in ABC-ul nostru
Florentina, Dna Rodica, Dna Margareta, Bobby, Dna Alina si Adelina, echipa noastra draga, va asteapta !
(fotografiile sunt din satul Costesti nr. 93, comuna Orastioara de Sus, jud. Hunedoara).