Pâinea Dacilor și de-ale gurii

Pâinea Dacilor

Pâinea noastră tradițională pe vatră (S.C. Popasul-Dacilor S.R.L. înființată în anul 1998) „a avut onoarea primească numele de „Pâinea Dacilor” din partea turiștilor. Am fost foarte emoționați și am hotărât să-i zicem și noi așa

Pâinea se face zilnic, după o rețeta tradițională din zonă, și are gust bun chiar mai mult de 72 de ore (deși, termenul de valabilitate este strict).   

În drum spre cetățile dacice, prinde energie cu Pâinea Dacilor, brutăria de unde și localnicii și satele din jur își cumpără pâinea zilnică. Noi te așteptăm cu pâinea caldă! 

de-ale gurii

Am denumit „DE ALE GURII” – restaurantul de tip fast-food și slow-food împreună cu ABC-ul nostru (magazinul cu de toate, alimentare și nealimentare), putem uni sub același nume un spațiu ce freamătă de turiști, localnici și echipa noastră în același timp.     

În inima micului sat se află magazinul ABC, un adevărat refugiu pentru cei în căutare de diversitate și calitate. Odată ce pășești pragul acestui mic paradis al cumpărăturilor, ești întâmpinat de un melanj îmbietor de arome proaspete de fructe și legume, dispuse meticulos pe rafturi colorate. Nu trebuie să cauți prea mult pentru a găși produsele alimentare de bază, deoarece acestea sunt aranjate strategic în colțurile magazinului, oferind o gamă completă de necesități zilnice. Atmosfera plăcută și personalul prietenos fac din magazinul ABC un loc preferat pentru cumpărături, unde clienții se simt întotdeauna acasă.  

Așa că nu te stresa, orice ai fi uitat acasă, vei putea găsi la noi cu siguranță!